Tabung

08 September 2014

Banyak masa dan Mood Rajin

Kalo nak tahu arini saje aku join GA dlm 5,6 jenis..gila kau...rajin sangat arini..kat opia td asyik menklik je jari aku smpi naik lenguh tp tetap gak ngadap..mcm bosan gila skrg ni..takde ape nk buat..walaupon GA tu pnjg no syarat dia, rileks je ak duk ikut 1 1.. biasanya sblm ni kalo jns leceh2, memang ak trus pangkah jer..

Korg pandaikan ltk hadiah bukan men menarik lagi, smpi ak tertarik nak menjoinkan diri..hehe...tahniah la sbb korg berjaya bt ramai blogger join...tahniah lg sekali sebab sudi jd penganjur utk GA korg..senang aku nak BW nt..blh tambah lbh ramai kenalan...

Kalo nak thu skrg ni ak asyik duk refresh je dashboard ni...nak cri mangsa nak drop komen..serius wehh blh byg x tahap bosan ak cmne skrg ni? anak dh tido...fb pn xde yg menarik..paksa jugak menulis, akhirnye terterbit lah entry ni...adoiyaiii..gila ah...incik husband lak lom smpi umah lg..xblk keje lg..hmm..

p/s : banyak pilihan utk anda..Kalo sudi meh la klik kat cni...bkn kne byr pon.. support kwn2 :)

3 comments:

Aziela said...

Sementara tengah rajin, sementara ada mood, join jer bebanyak. Akak dah kurenggg dah.

Yumida Huda said...

wah beznye beronline
lepas raya aritu masa online bertambah ciput..selalu skip bw..x sempat
aah kita geng..yumida klo weekend suka join segmen/ga

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Kalau guna mouse senang join banyak2 GA or segment.
Ni pakai fon..tu yang lambat tu