Tabung

22 September 2014

Terharu

Dunia maya ni memang bagus la kan.kdg kalo kite ada mslh bila mengadu kat sini rasa kurang sikit beban mslh tu..dengan pelbagai pendapatnya..Terima kasih sangat2.. walaupon takpernah bersua muka, tp sll komen2 di setiap entry dpt eratkan hubungan sesama kita..

Kalo ada yg tak suka tu sory lah yer.entry bukan nak mengata sesiapa..tapi kdg2 cme luahkan ape yg tetpendam.tapi tak sangka plak apa yg kita tulis tu terpalit atau terkesan kat hati seseorang..Bukan niat sbnrnya tp kebetulan mungkin ape yg ditulia tu sama dgn kehidupan korg..So jgn ad dendam ye..Biasalah aku kan manusia biasa, memang xlepas dari buat kesilapan.Kalo nak tegur, sila tegur secara berhemah yer..jangan garang2 sgt..tatut tite tau..hahahaha

Kepada yg sll sokong aku, sll dtg jenguk blog ak yg x bpd nak cun ni, trm kasih tau..Dgn komen korg tu kdg2 buat aku ketawa, aku senyum.. Korg dh ceriakan hidup aku..setiap hari, x sbr je nak buka blog tau..nak tgk dashboard, ada x kwn2 yg tglkan komen..hehe..comel2 je semuanya..ekekeke..Yg paling comel komen bila korg ckp aku dan Arfan mcm adik beradik..auuuuwww..malu tite tau..awet muda sgt ke muka tite ni? ekekekeke...

Nanti ak ingat ak nak buat sesuatu la dgn korg..Nak appreciate korg...cuma ak xtahu dgn cara cmne..tunggu ak pikirkan dulu yer..lepas tu kita main2 dgn pakcik random eh..hehehe..semoga niat ak ni dipermudahkan :)


12 comments:

hidayu ayumie said...

heheh tau tak pe.. sonok je bile ade yg tinggalkan jejak.. nnt sis boleh lah bt segmen ye dak.. sllu je datang singgah sini.. sis pon kene sllu singgh umah jugak laaa...
heheheheeh

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

betul tue..blog nie dpt merapatkan kita walaupun kita tak kenal secara maya kan.. farah pn sama kalau sehari tak mengadap blog rasa serba tak kena..hehehe..

Asha Lya said...

Buat la segmen sis hhee..lya pun dah lama x wat segmen Blm ada bajet hhhee

Farah Waheda Wahid said...

semoga berblogging secara sihat selamanya...

Normi Nieza said...

bw ptg..:)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Yeayy...nak publish GA ker? Jgn lupa jemput yer.

Oh yer...sila tengok ni mangsa tag : http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

Norhasniza Khalid said...

mama selalu singgah sini kan kan?.. hihihi....

cik gObu said...

huhuhu lega sgt wpun taip smbil menangis

Fiza Rahman said...

Betul tu. Saya suka baca setiap komen dalam entry. Terasa apa yg kita tulis tu dapat feedback dari pembaca.

Yumida Huda said...

bila masa free ada buat blogwalking. kalau busy memang kelam kabut nak taip entry. hihi. kejar masa

TunSha Ayunie said...

semoga ukhwah semakin terbina dan terjalin ya kak mila :)

Karya Mahirah said...

KM suka singgah sini sebab hijau hihi... tp lately busy... sorry tak dpt kerap... huhu