Tabung

08 September 2014

Terlupa letak tajuk : Kerana Kepok Bonda

Sekarang dh jam 2.20pagi..Aku masih mengadap henpon..nak update entry..bukan dgn niat pon, tp sbb xblh nak lelap lg so terpaksa gak menaip walaupon ak xtahu ape ak nk merepek meraban ni..Ni semua gara2 husband ak buka cete yg dia donlod Kerana Kepok Bonda..Lakonan shuib, jep dan ilya ( ex senario ).  
cete ni keluaran astro..ak xthu husband ak donlod dri mn..so jgn tanya eh.Konon td nak layan kejap je sbb bru lps mkn nasi..

malam ni ttbe ak tingin lak mkn nasi, sudahnya makan tfh mlm bersama2 husband ak sbb dia baru balik keje.gtulah rutin dia hari2..biasa mkn sorg2 je sbb ak mentido dgn anak..hehe.

Alkisahnya malam ni ak mcm terliur lauk yg ak sendiri masak..hehe.dh lama xmkn lauk tu pdhl lauk biasa dan simple je pon..korg xpyh nak tanya2 lah lauk ape yg spesel sgt tu ye? ak nk gtau pn malu..hahahaha...tp nak wt cm ne kalo dh terliur kn? bukan ngidam yer..hehe..

Boleh plak tgh lepak2 nk bg nasi trn tu dulu husband ak buka cete ni..dh la lawak gila...sakit perut ak duk ketawa tgk shuib ngan jep ni..apesal la korg ni lawak sgt eh? menyampah ak tau..terpaksa tdo lambat..tgk skrg ak masih xtdo sb lyn gelak ngn korg tau.ape pon takboleh la..adoiyaiii..

Pagi nanti ak keje weh..ak xtahu lah cmne ak nk g keje ni..mata cnfrm rabak..nak paksa tdo skrg..xblh,tgu ak siapkan entry ni dululah...kne paksa gak ni..masuk bilik..peluk si kecik tu then krooohhh krohhh bersama anak..laki ak xpyh ajak la..dia tiap2 ari mmg xpnh tdo mlm..kol 6pg nanti baru masuk tdo...jgn pelik la korg..mmg rutin dia dh..sanggup xnak tdo..lantookkk kn lah dia..dia keje kol 1ptg..blh la..

Oklah...cukup dh ni ak merepek pg2 buta ni...kamg dgn baju tdo plak ak g opis esok..hehe..mentang2 bos cuti berani lah ak..masuk terlambat sikit..ekekeke..blh cmni?? eh xde lah . klo tlambat jugak tu x sengaja hehehehe..

daaaaa..gudnite all..
maafkan salah silap aku ye korg..ak pn insyaAllah akan maafkan sesapa je sblm tido..

Assalamualaikum..

till end..

p/s : jom like dan order jika berkenan ..jemput masuk tgk tau..xkena byr pn klo klik tu :)

8 comments:

Petak Bunga said...

sekarng sebelum pkl 12 dah tdo.. kalau tak rasa mcm x leh bgun je pagi..

Mar Mansor said...

ada tengok cite ni masa bulan syawal...

::EIDA:: said...

ida pukul 10pm dah tido.. mane sempat nk layan drama bagaii.. buruk mata!

Aty_Fared said...

seksa kan kalau nak tido..tapi tak ley lelap... tak besh..lagi2 esok banyak urusan.. hurrmm...bertabah lah..

Yumida Huda said...

pernah rs mcm tu
hari dah jauh malam
mata still xmo tdo
kdg2 rs sakit hati pasal kita tahu keesokkannya sure sakit kepala coZ X CUKUP TDO

Umi Nazrah said...

kalau kepok teganu, saya confirm suka ^_^

Mila Hilas said...

umi : kepok ni bukan keropok tau tapi kubur...hehehe..yg dinding2 kubur tu.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Suka sangat tengok lawak depa tu..
# sepahtu mmg best.
Bilalah boleh jumpa face-to-face.
(Besar pulak hajat saya.)