Tabung

30 September 2014

Nampak tak iklan?

Bukan apa tau sebab dh lama aku perati kat blog aku ni, iklan Nuff langsung x keluar..Pc aku bermasalah ke ape? Korg yg kata klik iklan aku tu, kat pc korg memang ada eh keluar pic iklan? Sebab kat pc aku dia kua mcm ni.


BLANK!!!!

Dah lama aku perati tau tapi selalu lupa nak up entry..Ada tak yg senasib ngn aku? Kalo mcm ni asyik keluar cmne org nak klik ?? Adoiyaiiii...Dapat byk ongoing pon tak membantu kalo mcm ni.. Sedih :-(

15 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

ada keluar..tapi skrg nie burung biru tue..maybe pc awak la kot..=D

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh kak..ada ja iklan..klik terus utk tbg akk =)

Mila Hilas said...

oo ade ye? hehe...kalo gtu pc sy lahni yg xblh detect..aduhai..kesiannya nanti cmne sy nk klik yg kwn2 punya :-(

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Ada jer...hehehe. Cuma asyik churp2 je yg keluar...CPUV yg on going mmg jarang keluar kan! X adil btol la...

Safirul Amar Azmi said...

cuba buka browser lain..contoh ie, mozilla, chrome

Mrs Velentine said...

ada...tapi masalah ni MV pun hadapi..mungkin masalah line internet...

calrase patrick said...

ada keluar :).. terbaik..

Kasut Kusut said...

cuba try tukar type of ads kat manage my blog nuufnang tu.. n iklan kluar slalunya ikot masa tertentu. slalu dalam pkol 2-4 am mmg wajib kluar iklan.. waktu2 lain sy x pasti.

Umi Nazrah said...

ada je ni. si burung biru. ada kaitan ngan internet atau browser kot

Belog Santai said...

ada Mila..Tapi churp-churp aje..he..he

Aku Penghibur said...

cuba buka guna browser lain.. maybe x update flash jgk tu

hidayu ayumie said...

ehh ade je ni kak..
terus je klik
hehehehe

sha dhira said...

kena try bukak guna browser lain kot sis.. chrome? klik terus untuk akak :D

Jari Manis said...

pc prob tu Mila

Hikayat Seorang Budak said...

ok je kak. keluar je iklannya :)