Tabung

27 September 2014

CPUV : Proton PCC

Pada mulanya aku xtahu ape benda lah proton PCC ni..Bila aku google aku jumpa gambar ni 

Pergh..smart bak hanggg...comel sgt kaler dia..mesti ramai pembelinya nanti..Korang tahu tak PCC tu ape? Aku pn baru thu..ekeke..Proton Car Compact..

Kalo ada nampak iklan psl ni menari2 kat blog aku, tlg lah klik eh..x susah pn kan? hehe..jasa kalian ak bls nt dgn klik iklan korg jugak..tlg menolong amalan mulia..hehe..

Sama-samalah kita nantikan proton car compact aka IRiZ ni berada di atas jln raya yer..mesti segak bergaya kalo dpt naik..



10 comments:

hidayu ayumie said...

ohh my greeny...
suke sukee..
nasb lah da ade kereta

TunSha Ayunie said...

tahniah kak mila... alhamdulillah...

Rexylla said...

bahagian depan memang cun. cuma belakang tak berapa berkenan.

jemput singgah ke blogshop kami.
kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

Jari Manis said...

Hari tu dgr feedback dari Dr M selepas beliau memndu uji proton IRIz ni katanya lebih berkualiti daripada kereta proton keluaran terdahulu entah lah..

Mardiah Diana said...

Cantik keluaran baru proton ni...nasib dah ada kereta klu tak nak juga sebab comel dan cantik...tahniah Mila...

permatabiru said...

td pun ada juga nmpk..harap2 dpt juga CPUV

acik idah said...

okay idah nampak sime darby... klik2 sime darby 4 puan mila kiter... :D

Karya Mahirah said...

wah dapat cpuv proton... hihi.. bestnya.. tahniah..

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah kak :)

sha dhira said...

tahniah kak mila.. :D
Banyaknya iklan nuff yg ongoing kt blog akak.. hehe :D