Tabung

09 September 2014

Blog Stat Aku


Tidak ku sangka sungguh...Kegigihan aku BW pada minggu ni sangat2 membuahkan hasil..Hehe..Serius tak sangka..Bape kali ganda hasil yg aku dapat hanya dgn BW dan tinggalkan komen..Memang tak sia2 lah keje aku buat ni...ekekeke..nak tahu kenapa?? Meh aku tunjuk...

Nampak tak date dia...27 Ogos - 2 September.. Total hanya 2++ saje kan?? Minggu lepas serius aku memang kurang BW..dan sebenarnya bukan minggu lepas..Minggu2 sblm tu pon ak memang mls nak BW hehehe...Nak tgl komen lagi lah mls..Biasa ak silent reader jer..melainkan kalo btl2 ad benda yg berkaitan dan ak rasa nak komen, baru aku tgl jejak...

Ko tgk date dia... 3 Sept - 9 Sept. Aku sendiri terkejut weh..Aku memang tetiap hari buka akaun Nuff ni.Saje nak tgk baki akaun ak ada bape kan? Tetiba aku buka, ak tgk benda ni keluar..Eh, mcm x caye je ko...Betul ke angka tu? Wah serius jauh sgt beza dgn minggu lps..Alhamdulillah, ini lah hasilnya bila aku selalu BW blog korg minggu ni...Minggu paling bosan bg aku, sbb tu aku mampu sertai GA banyak2, dan mampu BW kat blog korg dan tglkan komen lagi tau..Ekekeke...Thanx la sbb bagi aku bosan mgu ni..Hahahaha...Terima kasih kat korg yg sudi singgah dan drop komen kat blog aku..Walaupon blog ak sebenarnya xde pape pn..Banyak cete pasal anak aku je pn..Hehehe...Thanx again...

Lepas ni kalo singgah tu, klik2 la iklan jugak ye..kihkih..Dgn duit tu aku blh la sponsor hadiah utk mane2 blogger yg sudi buat GA...stakat ni aku xmampu lagi nak buat GA..Bukan sbb hadiah xde tp sbb ak takut ak xmampu nak handle..Yelah nak kena teliti tau..Kena check penyertaan tu bagai..Aihhh ak lom gigih nak hadap benda2 tu..Hahahaha..Tahniah utk korg yg sudi anjur gA dan penyertaan sampai beratus2 tu.Korg memang sangat gigih..Hehehe...


p/s : Jgn lupa klik sini tau

15 comments:

Normi Nieza said...

jgn segan bw k..:)

MaMa MuRsYiD said...

wahhh meriah tu ... kite datang..lama tak bw..

permatabiru said...

itulah untungnya bila kita BW dan tegur jiran tetangga..i like BW tp kdg x sempat hehe

MissNadia said...

congrate... jom blogwalking sama-sama :D

Khai♥Rin : anies said...

setuju tu..ada kala kalu x de entry br just bw pun menyumbang jg

Karya Mahirah said...

seronokkan bila nampak hasil kita berbw.. hihi

Dkna Abza said...

tahniah..teruskan usaha

mOoN IzzaN said...

tahniah.. ni pun curi masa nak bw.. huhu

Ein lanabulu said...

wow..tahniah..tp awat p padam nufng punya baki akaun??..mesti bnyak tu..huhu

Norhasniza Khalid said...

seronokka bila membuahkan hasil.. tahniah tahniah...

nur as said...

wahh best nye viewer die ramai..

Yumida Huda said...

ramai pembaca datang menyinggah..alhamdulillah..tahniah atas usaha akak
akak pun rajin bw blog rakan2 lain, update story..mesti bikin naik lg trafik tu

acik idah said...

Okay... kotek untuk cik Mila... :D

ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH said...

Assalam mila,
Salam perkenalan...
saya ni baru jer berblog..
BW dah bertahun, he3..
dok dok fenin2 lalat g pasai nuffnang la, CPC la, CPUV la...
semua2 la...he3
jemputla join blog saya yer :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Mak oiii...peningkatan mendadak.
Keep up the good work.