Tabung

16 September 2014

Libster Award - Tagged by Dr.Shikin

Peraturan Liebster Award : 
  • Mention blogger yang calonkan anda & letakkan link blog beliau ke dalam post anda.
  • Jawab 11 soalan yang ditanya oleh beliau.
  • Calonkan 11 bloggers lain yang anda tengok followers kurang dari 1000.
  • Buat 11 soalan untuk ditanya kepada 11 bloggers tersebut.
  • Maklumkan kepada those bloggers.


Thanx Dr. Shikin sebab sudi tag Mama Safiy Arfan

1. Anak keberapa daripada berapa?
No. 7 daripada 9
2. Warna kegemaran?
Setiap tahun bertukar hahaha..Tahun ni MERAH
3. Makanan & minuman kegemaran?
Takde yg spesific sgt, mkn je yg mana nak..Hehehe
4. Pernah ada best friend tak? Siapa & dia kat mana sekarang?
Memang ada..Nama dia Wani skrg di Ganu..Tp lepas dh kwen masing2 kurang dh contact :-(
5. Cita-cita masa kecil?
Guru ( cita-cita paling senang kalo cikgu tanya,hahaha)
6. Adakah cita-cita tu dah tercapai sekarang?
tak, sbb skrg keje opis.hahaha
7. Sifat positif yang ada dalam diri?
Tak suka pk mslh yg dh lepas/ tak berdendam
8. Sifat negative yang ada dalam diri?
suka pk yg bukan2
9. Berapa ramai boyfriend/ girlfriend pernah ada (dulu -> sekarang, erkkk..)
skrg bf sy is Husband la..Hehehe.. Berapa ramai ye dlu?? Hmm, xingat hahaha
10. Tiga ciri utama yang korang bagi pada pasangan sebelum bergelar suami/isteri?
Takde pon...Kawen je sbb dh jodoh haha
11. Apa agaknya reaksi korang kalau pasangan korang tak menepati ciri-ciri kat atas bila dah sah jadi suami/ isteri?
Takde reaksi sbb xpnh bagi ape2 ciri sblm kawen ekekeke

So, Dr. dh menepati kan soalan yg Dr. tanya? hehehe....

Kalo saya taknak tag dan taknak bg soalan blh tak? hehehe..

10 comments:

Cik Nurul Pinky said...

WAHHH SOAL JAWAB YER...

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Baca sambil gelak.
Hehe.
Xpe.
Thanx tau:)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Oooo color kegemaran mmg bertukar setiap tahun la yer..hehehe..Ermmm tahun depan agak2 nak suka color apa pulak..=D

Cik Asma BLuppy said...

hihi. comel aje jawapan die. haha

ros_reeza said...

aik boleh bertukar warna kegemaran ikut tahun ek.. hihihi

acik idah said...

cita2 masa kecil, cikgu, polis, askar hehehe... standardd... :D

Azie Suhaimi said...

wah ramai adik beradik..mesti happening..
azie follow ur blog..keep in touch :)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh sambil join sambil boleh kenal dengan lebih rapat lagi kan..bagus contect ni..gud luck cik cammy..

Fiza Rahman said...

Sana sini libster award ☺

budak said...

hehe. best soalan ngn jawapan :)