Tabung

21 September 2014

Saje nak post komen aku.

Rentetan daripada kes ada orang marah ni kan...Aku dh jumpa balik da komen budak tu yg mrh dan x puas hati dgn aku....aku dh siap print screen da..kihkih..Korg nilai lah, samda aku salah ke atau budak tu salah phm...Maybe cara pembacaan dia kot yg buat dia slh phm..








See...ada 2,3 org yg tukang bekap aku....kalo ak slh tentu dorg x kan bekap kn? pelik kan?? Budak tu komen, lgsg mcm xde kaitan dgn ape yg ak taip.huhu......tak phm2..ke korg phm ape yg dia cuba kaitkan tu? huhuhu..

11 comments:

Aisy Nasiha said...

Wah.. kes hangat ni.

Macam tu pun leh jadi isu besar.. macam2 manusia ni..

Anizz Annisa said...

err xpaham ape yg dye marahkan sgt..hadehhh..konpius suda..huhu

Sally Samsaiman said...

yang dia meroyan kenapa entah...?

sis ekinnuar said...

ee x sukenye..sakit pulak hati bace..tibe2 meroyan tu pe sal

timm bill said...

uih? isu apakah ni??

acik idah said...

erkk... ngeri nyer... nie mesti kes tersilap tengok nie... org lain yang komen pastu orang lain yang kena...

kenny977world said...

Aduii..mcm2 lah,

TunSha Ayunie said...

adoi, komen camtu terus attack orang belajar sampai sekolah menengah je... ni dia kalau ada degree sangat apsal komen macam sekolah rendah?? very not good....

nur anis said...

macam-macam kan..pelik tengok orang yang main komen je...

hidayu ayumie said...

adeyhhh.. cmni pon ade, tak ape lah bile orang tak ade adab pon xgune jugak belajar tinggi2..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Adoii la kenapa perlu kata sampai mcm tue sekali..sabar yer awak..dia tgh period kot..hehehe