Tabung

24 September 2014

Terima kasih suami

Awal pagi lagi aku dh but entry..gigih tau aku install balik Google chrome.. Skrg ni henpon aku dh 0 balik..arghh some bends dh ilang..Terima kasih my hubby..Jasamu sangat2 Ku kenang... Sebab dia dh baiki sendiri henpon malam tadi..he he..gigih tau diA tgk youtube mcm2 cara nak bust kat henpon ni..Tetiba ak RSA mcm henpon ak ni henpon baru..he he..

Masih suci Dan murni..ekeke..Ntah ape la yg dh uninstall tu..dh lupa ak SBB byk Sgt..amik masa sikit la nak mcm duly blk ye wahai telefon..Tapi yg pastI Edisi blog ak dh install awal2 TD..hehehe..

Syukur sgt2 web henpon elok..xtahu nk ungkap cmne..he he..laki ak ni xlama lg blh bukak kedai henpon da..ekeke..pndi jugak rupanya DLM bab2 gni..diA kesian KT Bini diA SBB duk ngadu he ckp henpon rosak..kesian me serabut ye? Heehhe.. Ape2 jelh..thanx ye b.. Love u..Erkk??? Dan2 Syg kan..hahaha..geli keeww?? BG can la xpnh geli2 Pn sblm ni.hahahaha..

Ok2.. Not smbung ye..ak nk g mandi.pagi ni ak ad intebiu sikit...aduhaii mlsnye..doakan semua lancar ye..aamiinn

9 comments:

TunSha Ayunie said...

Semoga semua berjalan lancar ye kak mila... moga dipermudahkan... amin...

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Interview apa tu?
Btw, good luck dear (^^,)

Asha Lya said...

Wahh hf dah baik blh la bw

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

betul tu Cik Cammy..kalau henpon rosak..susahnya lah hai hidup..terasa terputus hubungan terus..hihihi

hidayu ayumie said...

hehehe.. igt dpt henpon baru...
alhmdullilah ok da

Dkna Abza said...

nak enpon baru? ehheee

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah petang Sis...happy kan sis bila hp dapat di baiki,sama macam Diana laptop da ok rasa gembira sangat...

Daus Redscarz said...

saya tukang charge henpon wife. slalu tgk abis batri je.. hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Wah..hubbynye dah jadi macam Mc Gyver (betul ke spelling ni?)