Tabung

21 September 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza


Sesi jawab soalan..Bismillahirrahmanirrahim :-)

>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?

Ehem2...Ni pendapat ikhlas tau..Akk suka dgn blog korg berdua...simple, mudah loading, x serabut dgn widget yg bersepah, dan sebenarnya akk pon teringin nak blog suci murni mcm blog korg tu...blh tahu sape tukang edit tu? hehehe..Kaler pon mcm lebih kurang je kn blog korg? hehehe..cun sgt cun...

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.

Mula2 dlu sbb blog konon nak dpt duit, tp skrg ni sejak dh aktif ni kan, best plak ble ad rmi kwn maya..lepas tu berbalas2 komen.serius hepi..hehehe..tambah2 klo baca komen yg comel2 dan mencuit hati..hihi..Banyak info2 menarik dikongsi bersama..


>> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) - Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana.... 

Blog Mamaniza memang wajib sy terjah tetiap hari..Xtahu ada magnet ape kat ctu..banyak info yg sy dpt..suka bercerita mcm2 hal..terasa aura keibuan kalo baca blog mamaniza.hehehe..



14 comments:

Asha Lya said...

Sama la sis lya pun wajib singgah blog mama mcm da magnet kat situ kan hihihi

acik idah said...

Selamat bersegmen sis... :)

timm bill said...

timm pun suka blog mamaliza..dah la ramah, xsombong pulak tu..hihi..

Cikgu Norazimah said...

selamat bersegmen dear ;)

Sally Samsaiman said...

best of luck kakak! ^_^

TunSha Ayunie said...

best of luck kak mila :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

selamat berGA sis =)

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat bersegmen..=D

Fiza Rahman said...

Good luck.

mama 3farhanah said...

Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

Azwar Syuhada said...

good luck! Azwar datang blogwalking senarai peserta.. :)

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D .
Huda punya blog tu simple je, dan Alhamdulillah editor nya cik blogger sendiri sebab tu nampak simple gitu. Huda tak berapa tahu nak design yang lawa lawa,haha...
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html