Tabung

20 September 2014

Mencuit hati betul

Tak tahu ape punya perangai si Arfan ptg ni..Tetiba mcm ni..adoii lucu sungguh..Nak mrh pn x jadi..Mujur lah mama ko ni bukan suka sgt tgk tv..Layankan je ape ko nak wahai anak..Mcm2 sungguh..pestime buat peel mcm ni..nak tahu ape dia nak? 

Dia nak suh tv jadi mcm tu..dia x bg ak nak tgk tv..kalo aku tukar siaran yg ada rupa2 org ni dia ngamuk..ngamuk bkn slow2.. ngamuk jenis mcm kena cubit, kne pukul..bila ak bukak blk mcm dlm gmbr tu dia diam lah..smbil gelak2.. agak2 korg rasa geram x? hehehe..




 Tengok lah dia pnya nangis bila aku buka chanel ad siaran..adoii..wahai anak...knapa buat peel cmni ptg2..mama baru plak nk tgk cete yg papa donlod smlm...adoiii...

Tiap2 hari dia jelh pwngubat suka duka.. buat lucu pn dia...nak mrh pn pk byk kali klo tgk muka comel dia tu..hikhik.

8 comments:

Rashid said...

assalam

mamanya .. janganlah marah. kasihan dia .. biasalah anak-anak kan..

Aku Penghibur said...

comel keletahnya ^_^

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Takpe, slow talk.
Budak-budak memang ada masa dia akan dapat 'perangai baru'.
Ambil masa untuk tune balik.

Rrsya Eyrdina said...

Sorry Terpaksa Komen Di Sini . . Button Reply Tak Berfungsi Dengan Betul . . Hmm, Edit Full Blog Tatau Sngad . . Kalau Header Tu In Shaa Allah Tahu . . :)

Rrsya Eyrdina said...

Kakak Pakai Blogskin Or Template Biasa ?? Kalau Blogskin Saya Tahu Lah . . Template Biasa Tak Tahu :) Maaf Ganggu ya

TunSha Ayunie said...

hahahha... boleh bingit jugakk wooo kalau nak tengok tv anak buat peel gitu... macam2 kerenah ye....

budak said...

hehe. arfan nak uji kesabaran mama :)

acik idah said...

hikhik... dia suka bunyi tu kot... tak pun dia nak attention ibu dia... kalau tak ibu sibuk dok ngadap tv jer... ;D