Tabung

23 September 2014

Kalau dah suka

Aku ni kan, cmne x gemuk sekarang ni..Makan memang xde nak pantang..Pantang nampak mungkin ye.. Sesuatu makanan tu kan, kalo aku dh minat dan suka, walaupon aku baru je lepas makan nasi, ak still blh sumbat makanan yg aku suka tu..Tetiba je rasa mcm x kenyang yg aku makan nasi tadi...Kawan2 aku kalo tgk aku mkn, dorg geleng kepala..Hahaha...

AKu kadang2 malu gak kn dgn kwn2, tapi nk wt cmne..Ak kalo dh suka..Ak jenis x reti nak tahan2...Aku rasa mcm mknn tu cbuk duk lambai2 aku suh mkn dorg..Kikiki...Korg ada tak yg pangai mcm aku ni? Dh tu bila berat naik, marah plak..Hahaha...Minggu ni konon nak pegi gym..Kat opis aku ni memang ada bilik gym...Budak opis aku pn ada yg join time rehat..Isnin lepas aku dh siap sedia bawak baju n suar trek, tp last2 suami aku kan ajak pegi klinik, so x join..Ingatkan arini blh la join..Skali ada org ajak mkn, so ak jenis x smpi hati nak tolak..ekekeke..Jumaat nanti la aku join..Sbb kat cni untuk wanita cuma 3 hari seminggu.. Jumaat lepas aku dh join tp pakai baju kurung sbb ak x tahu pasal nak g gym ni..Hehe..Baju kurung pn jadi lah...lipat kain tinggi2 lepas tu lari..hehehe..siap berpoco2 ko tau..hehe

pssssttt..skrg ni aku x sabar nak terkam bubur pulut hitam..pdhl baru lepas mkn nasi lauk tomyam..hahaha..tomyam x sdp..huhu...jom mkn..hahhaa

5 comments:

Asha Lya said...

Uishh haha lya pun skrg ni nak mkn je rasa hihi

TunSha Ayunie said...

nikmat tu kak... makan jeeeeeee..... selagi boleh !

hidayu ayumie said...

dulu mase zaman blaja mmg makan byk.. smpai ade yang xpuas hati makan byk mane pon badan still maintain.. skrg makan byk sikit abislah berat tambah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Mama, janganlah macam tu.
Nanti gemuk suami lari tau.
Nak turun balik bukan senang.
Hehe gurau je.

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

hahhaa..makan selagi boleh n selagi mapu..hihih..akak time preggy ni memang sakan makan..tapi nanti dah lepas beranak kena diet dah la..taknak gemukkk...hihihi