Tabung

09 September 2014

Alhamdulillah..Yg ditunggu telah tiba

Tak sangka plak bila ak xtunggu dia muncul..Time ak tgu xde plak...eh..tp memang biasa mcm tu lah kn..dunia2..so lps ni kalo benda2 yg excited tu bek buat dunno je tau..xpyh nak ekspresi excited sgt sblm sahih.hehe..

eh ntah ape2 lah ak ni nak merepek..Petang tadi tgh2 duk BW ak trm 1 sampul surat..Tgk2 nama aku,ingatkn bos punya..Excited la nak tahu sbb rasanya ak xde order pape..Dgn rakus aku bukak sampul tu tau..nak tahu x ape isinya? hehehe...


Taknak lah rahsia2..mls aku nak blurkan..


Tak banyak pn..Tapi cukuplah..nt blh cvr hadiah yg ak nak sponsor kat 1 blog ni.hehe..Alhamdulillah..akhirnya sampai jugak ko kan cheque...dh lama ak menanti..

Korg lps ni tlg la klik iklan2 ak tu ye..jasa kalian amat ku hargai..

kepada nuffnang..rajin2 lah bg ak CPUV banyak2 sikit ye..kihkih...Ni pestime tau dpt cheque Nuff...thank you sgt2...

p/s : kalau sudi rajinkan jari tu like fanpage ni tau..support ak...

11 comments:

Nurzaliza Mohd Ali said...

Alhamdulillah... Tahniah..

siti zawiah said...

bestnya.. tahniah ya ..

Belog Santai said...

Alhamdulillah..Tahniah Mila..kita punya dah dua kali sangkut..he..he

Norhasniza Khalid said...

wah.. rejeki.. alhamdulillah.. mama klik2 kat sini..

Asha Lya said...

Rezeki tu tahniah kak

KorN said...

dari dulu nuffnang xpernah bagi aku. memilih nuffnanfg ni. hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki akk..

Yumida Huda said...

alhamdulillah..selamat bershopping
excited kan kak klo cheque kita dtg..duit2

Yumida Huda said...

alhamdulillah..selamat bershopping
excited kan kak klo cheque kita dtg..duit2

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Wow..
Nuff saya x berhasil sangat.
Tapi xpe, yang penting ramai kawan alam maya..

Mardiah Diana said...

Allahamdulillah dan tahniah dear...semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi....