Tabung

27 September 2014

Hadiah Dah Sampai

Alhamdulillah aku berjaya dalam giveaway yg dianjurkan oleh Maria Firdz ni..Tak sangka aku boleh menang sebabnya penyertaan memang banyak sangat..tp hadiah pon banyak sangat..aku jugak merupakan salah satu sponsor utk GA Maria ni..(tapi hadiah ak blm poskan lagi, kak Norzie harap bersabar yer..hehe)

Arini aku baru pegi amik hadiah yg aku dapat iaitu kerongsang drp Kak Haslynda.. (apesal bila ak baca blk ayat atas ni mcm skema gila..haha) sebenarnya brg smpi kt opis aku tp opis ak ni pelik sikit dia x trm brg peribadi, so org pos terpaksa tinggalkan slip aku kne amik sndiri kat pos laju..Smpinya 24hb lagi tp dorg p letak kat pigeon hole memang la xde spe perasan sb kat bahagian aku takde opis boy..Mujur lah 25hb tu cc aku p check so dia tlg amikkan slip ni..Kalo x, smpi sudah aku xtahu ada brg smpi..Sebabnya ak x bajet kak lynda pos laju, kak lynda pon x gtau aku dia pos laju..hehe..Konon nak p smlm, tp mls nak kuar tengahari sebab parking susah nk dpt kt opis aku tu...Aku tahu rini pos laju buka, sbb tu aku p amik rini alang2 keluar p beli brg dapur..

Lepas keluar je dri pos laju tu, masuk kereta terus aku koyak smpul pos laju..Haha jenis x menyabor memang gni pangai..Aku pelik jgk, msa ambik tu sbb katanya kerongsang tp mcm ad petak2.. sb tu yg buat ak x sbr ape sbnrnya dlm plastik ni..Hehehe..kak lynda, rupanya byk btl hadiah dia bg..bukan kerongsang semata2..

Terima kasih banyak-banyak kak lynda sebab bg hadiah banyak mcm ni kat sy..ada bedak avon lah, maker siap ad tagging, keychain, buku note, kerongsang yg cntk ( akak buat sendiri ke kerongsang tu?) 

Memang cntk2 la brg akk bg tu..teruja saya ble tgk..hehehe...ingatkan dpt kerongsang je.rupanya penuh dgn pakej brg2 lain..ekekeke..bertambah la keychain sy kt opis..ekeke..

Thanx again atas semua hadiah ni kak.



8 comments:

hidayu ayumie said...

alahai jelesnye tgk semua asyik dapat adiah je...
nak jugak

sha dhira said...

tahniah sis :D
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

fazlina rosli said...

Tahniah... best nyer..
www.mysecretvitamin.blogspot.com.my

TunSha Ayunie said...

syiok lettew...
tahniah kakmila... simpan leklok ... hiks

siti zawiah said...

tahniah..

Mardiah Diana said...

Tahniah Mila....

acik idah said...

Alhamdulillah... murah rezeki awak... :) macam2 hadiah dapat...

Hikayat Seorang Budak said...

bestnya. tahniah kak :)