Tabung

07 September 2014

Pengomen Bulan Ogos 2014

Nampak tak, nampak tak? aku dh tahu da cmne nak buat benda ni..Hahaha..Kalo nak tahu dh bape hari tau aku duk search cara2 nak dapatkan pengomen tegar ni..Tapi pagi ni baru ada hasil. Terima kasih kepada mizz Aiza kerana sudi menunjukkan cara2 membuat widget ni..ekekke..serius ak hepi sgt...wakakaka...tulah asyik duk tgk org buat kan rasa mcm best jer.hehehe..

Ni pengomen tegar sepanjang bulan Ogos..terima kasih kepada korang ye sbb sudi singgah kat blog ni...

7 comments:

Asha Lya said...

Sama2 hhee

Cik Asma BLuppy said...

buat la tutorial. hukhuk

permatabiru said...

nak masuk juga dlm list tu next mont hehe

permatabiru said...

nak masuk juga dlm list tu next mont hehe

nur as said...

tag awk di sini yee :)
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/giveaway-by-zyrazhr.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Tahniah berjaya add widget ni:)
And..
Sama-sama.

Karya Mahirah said...

Tahniah.. KM pun masih gagal buat utk tiap2 bulan.. entah macam mana tak tau hihi...